MUĞLA / MİLAS - Şehit Erkan Karataş İlkokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZ RIFAT KAYAŞ'IN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Sayın velimiz, öğrencilerimiz dönem boyunca başarılı olmak için çalışmış sonunda karnelerini almışlardır. Karnedeki notlar sadece çocuğun değil aynı zamanda anne, baba, öğretmenler, okulun ve sosyal çevreninde etkisini taşımaktadır. Velilerimizin karneleri değerlendirirken öğrencilerin kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınmaları gerektiğini belirtmek istiyorum. Yarıyıl tatilinde öğrencinin kendini tanıması, geliştirmesi ve sosyalleşmesine katkı sağlayacak sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılması teşvik edilmelidir. Bu çerçevede kitap okuma, filim izleme, müze ve tarihi mekan gezileri ile toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı destekleyici faaliyetlerin tavsiye edilmesi uygun olacaktır.

Geleceğin donanımlı nesillerin yetiştirilmesinde her türlü emeği esirgemeyen, huzurlu, sakin, başarılı bir dönemi öğrencilerimize sunan öğretmenlerimize ve  siz anne - babalarımıza teşekkür eder, öğrencilerimize iyi tatiller dilerim.

Rıfat KAYAŞ

Şehit Erkan Karataş İlkokulu Müdürü